4 Mijl Festival

Voor ‘sport met een feestje’ en ‘een feestje met oog voor sport’.

Net als in 2019 treffen hier elkaar inwoners, sporters, supporters, bezoekers, Asser ondernemers en diverse aanbieders van sport, spel en beweging. Maar dan wel onder de beperkingen die het Corona-virus nu van ons vergt. Nog steeds ligt de nadruk op sportiviteit en gezelligheid: elkaar ontmoeten en zien wat er in Assen wordt geboden rondom sport, spel en bewegen.

Zo is er weer muziek op een podium, maar daarvan wordt ‘geplaceerd’ genoten, dus zonder dans. De fair, waar lokale verenigingen en ondernemers zich presenteren, kent een looproute. Net als de grote sportmarkt, waar tientallen aanbieders van sport & spel zich presenteren. En er is een kinderplein met springkussens en ander leuk vermaak. Ook zijn er horecavoorzieningen, waar de algemene Corona-maatregelen van kracht zijn. Dus ja, er is weer een festival. Maar wel eentje die plaatsvindt onder Corona-beperkingen. Dus als je komt: besef je dit aub. En draag dan bij aan een mooi festival door de regels te eerbiedigen.

De grote Sportmarkt vormt dit jaar de opmaat vormt tot de Nationale Sportweek, die dit jaar begint op vrijdag 17 september 2021.

Omdat sport en spel wel wat aandacht kan gebruiken is deze Nationale Sportweek zelfs verlengd tot twee weken in de vorm van ‘De Week van de Sport Assen‘, die op 11 september rond 13:15 wordt geopend tijdens het 4 Mijl festival/4 Mijl van Assen.

Wil je als vereniging of lokale ondernemer deelnemen aan deze (of de volgende) fair?

Geef hier je opgave, vraag of idee door!

Kidsplein

Sportmarkt

Fair

Horeca