.

.

4 Mijl Festival

Voor ‘sport met een feestje’ en ‘een feestje met oog voor sport’

Tegelijk met de 4 Mijl van Assen vindt in het Anne Frank park van 12:00 – 18:00 het ‘4 Mijl Festival ‘ plaats. Hier treffen elkaar de inwoners, sporters, supporters, bezoekers, Asser ondernemers en diverse aanbieders van sport, spel en beweging. Nadruk ligt daarbij op sportiviteit en gezelligheid: elkaar ontmoeten en zien wat er in Assen te doen valt rondom sport, spel en bewegen.
Er komt muziek op een podium, een fair waar lokale verenigingen en ondernemers zich kunnen presenteren, een ‘obstacle club run ’ waar elke sportvereniging/sportclub/sportaanbieder zich kan presenteren en er wordt een kinderplein geboden met springkussens en andere klein vermaak.

De ‘obstacle club run ’ is een interactieve variant van de sportmarkt, waarbij elke deelnemende organisatie een sportieve opdracht heeft voor bezoekers. Bij voldoende gescoorde ‘obstacles/opdrachten’ wacht de deelnemer een kleine beloning. Dit initiatief vormt de opmaat voor de Nationale Sportweek die begint op vrijdag 20 september. Hiervan is landelijk Assen een van de drie hoofdplaatsen waarin de week van start gaat.

Promo-video van het Festival

Indeling Festival-terrein

Indeling Festival-terrein

Festival-programma

Facebook-pagina van het Festival
Parkregels !
Twitter-pagina van het Festival

Dit festival wordt mede mogelijk gemaakt door:

Ondernemersfonds Assen

Van en voor Asser ondernemers

Stichting STImuleringsfonds Leefbaarheid Assen

Maakt iedere burger burgemeester!