De 4 Mijl van Assen

Vanaf 2018 biedt Assen een eigen ‘4 Mijl’ door ‘Marsdijk’, de meest Noordelijke wijk van Assen. Deze run is ontstaan uit de ‘Marsdijkrun’, die al vele jaren werd georganiseerd in, voor en door de wijk. Gestart als een kleine loop is deze run uitgegroeid tot een van de grote lopen in het AssenRuns loopcircuit. Omdat de run plaatsvindt aan het begin van het schooljaar vormt deze de ‘startloop’ van de Scholencompetitie AssenRuns. Op de dag van de 4 Mijl vindt er doorgaans in de middag in het Anne Frank park tevens het ‘4 Mijl Festival’ plaats, behalve in tijden van Corona. Dat brengt muziek, attracties, een fair, eten, drinken en veel aandacht voor sport & bewegen.

De organisatie van de 4 Mijl van Assen is in handen van een vierkoppig bestuur, bestaande uit Bertjan, Marianne, Daan en Michel.

De organisatie van het 4 Mijl Festival wordt gecoördineerd door een aparte stichting met Paul, Bertjan en Michel in het bestuur. Zij worden daarbij geassisteerd door Marianne, Gijs, Martijn en Marije.

Op de dag zelf wordt het geheel aangevuld met een klein legertje aan vrijwilligers. Wil je bijdragen aan het succes van dit mooie evenement?

Meld je dan hier aan!
11 SEPTEMBER 2021
4 Mijl van Assen
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec